טחורים מסביב לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/04/2023 | 23:17 | מאת: אורו

היי דוקטור , אני בן 16 ולפני כשבוע הבחנתי בגולה כחלחלה מסביב לפי הטבעת שלי עכשיו היא לא כואבת לי ולא מציקה אבל כאשר אני נוגע בה היא קצת כואבת תוכל להסביר לי מה זה והאם קיים סיכון שאני צריך לדאוג ממנו ??

התיאור מתאים להתקף של טחור חיצוני שזה שטף דם תתעורי שייספג וייעלם עם הזמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות