פיסטולה רדומה, מומלץ ניתוח?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/04/2023 | 09:07 | מאת: זיו

היי דר, יש לי פיסטולה שטחית, רוב הזמן היא רדומה ולפעמים מתמלאת מוגלה ויש צורך באנטביוטיקה, האם מומלץ לבצע ניתוח במקרה כזה? אם לא מנתחים המצב יכול להחמיר? תודה רבה

פיסטולה יכולה לעבור התלקחויות דלקתיות חוזרות. מומלץ לנתחה כדי להביא לריפוי (אין דרך אחרת...) ולמנוע דלקות חוזרות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות