שאלה לדר הנכבד פחות קשור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/04/2023 | 03:04 | מאת: יוסי

שלום רב האם בקע סרעפתי ניתן במישוש מעבר לבדיקות הדמיה? הכוונה ברום הבטן ניתן למשש אם היד תבקע ? אני יודע שזה פחות קשור לפה .מכיון שהמליצו לי שאתה באמת רופא טוב ומבין גם בכירוגיה מאוד אני אשמח לדעת לגבי השאלה שלי תודה רבה

בקע סרעפתי אינו ניתן למישוש ומאובחן רק בבדיקות דימות או גסטרוסקופיה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות