כאבים ביציאה יציאה קשה וכאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/03/2023 | 02:33 | מאת: עצירות כאבים ביציאה וגרד

שלום דוקטור, לקחתי קוד אקמול לפני שבוע וחצי בגלל וירוס הייתי חולה מאז נהיה לי עצירות לא יודעת אם יש קשר בין הדברים ובגלל שלא יצא לי יציאה ממש טיפה ממש הייתי צריכה ללחוץ כי יצא קצת נהיה לי כאבים ביציאות וגירוד ואי נעימות שאני יושבת באתי לביקורת בגלל שעשיתי ניקוז בעצם הזנב בביח הוא לא הסתכל בפי הטבעת רק על האיזור של עצם הזנב אמר לי למרוח דרמקומבין למרוח על עצם הזנב או גם על פי הטבעת? יש אדמומיות האמת שלפני חודש אובחנתי עם טחורים פנימיים ולא השתמשתי במשחה לא הקפדתי וכואב אני מתלבטת אם למרוח משחה של טחורים או לקחת לקסין בנוסף לדרמקומבין מגרד ומציק וכואב .. מה כדאי? יציאות קשות וכואבות ממש כאב ומגרד כאילו מרגישה שהמקום פצוע אולי גם מהניגוב החזק.ומה האופטימלי למרוח דרמקומבין על פי הטבעת או רק על עצם הזנב? פשוט פחות הבנתי ממנו מהרופא מה הטיפול המקובל?

השאלה לא ברורה. לא ניתן לענות עליה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות