פיסורה כאבים עזיםםםםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/03/2023 | 19:04 | מאת: מורן

לפני כשבוע יצא לי פיסורה הייתי במיון באיכילוב נכנסתי לחדר ניתוח עם הרדמה הרופא בדק והחליט שלא לנתח מכיוון שהשריר רפוי ואמר שברגע שיעשה ניתוח יהיה לי בעיה בסוגר אני סובלת מכאבי תופת יותר גרועים מלידה מה אפשר לעשות מתי זה יעבור??

לרוב לא לוקחים לניתוח ישירות מהמיון. ואם כן, משתדלים לפתור את הבעיה בניתוח. במקרה חריג זה איני יכול לענות ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות