הכנות לפני ניתוח כריתת מעי גס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/03/2023 | 17:26 | מאת: דפנה

שבת שלום דוקטור ברצוני לשאול אותך בבקשה האם בעת ניתוח לפקרוסקופי או פתוח לכריתת מעי גס יש צורך להגיע ללא לק בציפורניים הכוונה ללק באופן כללי או לק גל כנל גם ברגליים האם מקובל לנתח ניתוחים מהסוג הנ"ל תחת אספירין ? תודה רבה על העזרה

רצוי להסיר לק, לא חובה. לגבי אספירין - ינחו כותך לפני הניתוח כיצד לקחת התרופות שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות