פוליפ 30 מ״מ התגלה בקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/03/2023 | 00:35 | מאת: שירה

היי אני בת 44. עברתי היום קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. התגלה פוליפ בגודל של 30 מ״מ. היא הועברה לבדיקה פתולוגית. הפרופ׳ ביקש ממני להודיע לאחים ואחיות ואבא ללכת לבצע בדיקת קולו… קיבלתי הלם של החיים שלי. האם זה מבשר את הבאות ( חדשות רעות) ומה שאף אחד לא מעוניין ללקות בו? התשובה תגיע בעוד 4 שבועות.

יש צורך להמתין לתשובת הבדיקה ההיסטולוגית. לא בהכרח מדובר בגידול סרטני

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות