פוליפים שהתגלו בניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/03/2023 | 23:52 | מאת: לונה

היי, עברתי ניתוח לתיקון פיסורה שבמהלכו התגלו כמה פוליפים. הרופא המנתח לא התרגש מזה ולא אמר לי שצריך לעשות עם זה משהו אבל קראתי שבדרך כלל מדובר במצב טרום סרטני שכדאי לטפל בו ולהסיר את הפוליפ. מה דעתך בנושא הזה? תודה מראש על התשובה

הרוב המכריע של הפוליפים הללו הוא חסר משמעות רפואית. צריך לסמוך על שיקול דעתו ומקצועיותו של המנתח. לכל היותר פנה לקבל ייעוץ נוסף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות