האם תוצאת בדיקת השתן תקינה?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/03/2023 | 22:58 | מאת: נוי

שלום ד"ר אלון, אשמח להבין את תוצאות בדיקת השתן בתוצאה ישנם שני ערכים שהיו שליליים בבדיקה קודמת ועכשיו הם עם ערך אפשר בבקשה להבין אם התוצאה תקינה? למה כעת הם עם ערך? שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף GLUCOSE - U STRIP Negative הערות והסבר BILIRUBIN- U STRIP Negative הערות והסבר KETONES- U STRIP Negative הערות והסבר SPECIFIC GRAV-U STRI 1.026 הערות והסבר PROTEIN- U STRIP 50 mg/dL הערות והסבר NITRITE- U STRIP Negative הערות והסבר LEUCOCYTES - U STRIP Negative הערות והסבר RBC calc. - U STRIP 0.03 mg/dL הערות והסבר UROBILINOGEN-U STRIP Normal הערות והסבר PH- U STRIP 5.0 4.5 סמן - ערך תקין 5.0 7.8 הערות והסבר אציין שגמרתי לפני כמה ימים אנטיביוטיקה לדלקת בשתן תודה רבה

א. השאלות שלך הם לא מתחום הפורום... ב. הבדיקה שלך תקינה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות