מין אנאלי וקיבה רכה.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/03/2023 | 10:32 | מאת: מאור

היי ביצעו בי מין אנאלי עם איבר יחסית גדול (20 ס״מ אולי) שאכן כאב בחדירה, האם יכול להיות שאיבר מין יכול לפגוע באיברים פנימיים (חוץ מקרעים וכאלה) . היום לאחר יומיים יש לי צואה רכה (לא שלשול), האם יש קשר? בנוסף שאני שוטף את פי הטבעת עם הבירזון מרגיש צריבה (למרות שאת הרגשה זו כבר הרגשתי בעבר אבל זה קצת החמיר) , וכן ראיתי שיש לי טחורים שיוצאים החוצה שאני יושב. אני לא מבצע מין אנאלי באופן תמידי אלא אחת לכמה חודשים.. אשמח לתשובות והתייחסות למקרים שתיארתי

מין אנאלי אינו יכול לפגוע באברים פנימיים.אין קשר ליציאה רכה ולהתנהגות המינית שלך. את נושא הטחורים והצריבה כדאי לבדוק אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות