סיבוך אחרי קשירת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/03/2023 | 06:56 | מאת: ליאור

היי, לפני שבועיים קשירת 2 טחורים . טרם הקשירה היו רק דימומים מסיביים בעת יציאה אך ללא כאבים. מספר ימים מאז הקשירה היו כאבים רבים, חום שעלה ל 37.7 . מאז חלפו שבועיים ונותרו כאבים רבים בעת יציאה ודימום ביציאה,שמשפיעים גם מספר שעות אחרי..ממש לא יכול לשבת כמה שעות ..כולל צריבה בפי הטבעת . יכול להיות שקרה יותר נזק מתועלת??

פנה לבדיקת הרופא שטיפל בך. מדובר במהלך לא תקין לאחר הפעולה/טיפול שעברת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות