חסימה מוחלטת אחרי נתוח טחורים פנימיים 4

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/03/2023 | 04:25 | מאת: אבי

שלום רב כחודש לאחר הנתוח הנ"ל החלה עצירות שמחמירה בכל יום עד לחסימה מלאה כבר4 ימים- ז"א גם נרות גליצרין וגם חוקן לא עושים כלום. ממש כלום !(כאילו נספג פנימה ואין יציאות בכלל) הפתח נהיה צר מהרגיל והתחושה הסובייקטיבית שלי שיש היצרות רצינית גם בעומק 5 סמ. מה עלי לעשות ? כמה זה דחוף ? והכי מעניין אותי כרגע , וזו בעצם השאלה שלי: כיצד מרחיבים תעלה אנלית מוצרת בגלל הצטלקות או זיבה אחרת ? אודה מאד להסבר אופן הטיפולים וסוגי הטיפולים/נתוחים למקרה כזה . תודה רבה לתשובה .

הצירות אחרי ניתוח כריתת טחורים מצריכה ניתוח נוסף לפתרון הבעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות