טחורים כבר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/03/2023 | 21:50 | מאת: עדן

שלום הייתי בבדיקה קולסקופיה והתברר שיש לי טחורים בגלל הכאב קשה לי להתפנות כבר תקופה ארוכה סובלת מזה אבל לא עבר למרות שאוכלת בריא איזה משחה יכולה לעזור ולהעלים את זה ? והאם צריך מרשם ?

טחורים לא אמורים לגרום להפרעה בהתרוקנות וגם לרוב לא גורמים לכאב. פני לבדיקת פרוקטולוג

10/03/2023 | 10:04 | מאת: עדן

זה יכול להיות פיסורה ? אני אבקש הפניה אבל בטוח התורים הם רחוקים מאוד מה ניתן לעשות בנתיים עד התור

לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה ואיבחון הבעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות