ריטלין גורם לטחורים או פיסורה?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/03/2023 | 21:22 | מאת: שרון כהן

היי דוקטור האם יש סיכון בנטילת ריטלין למי שבעבר עבר כמה ניתוחי פיסורה וטחורים? האם ריטלין מייבש רירית ויכול לגרום לפיסורה או לטחורים?? לא הצלחתי למצוא קשר חוץ ממחקר אחד שכן קשר ריטלין לפיסורה בגברים בגיל העמידה. אני עצמי אחרי שלושה ניתוחים, האחרון מתלה. קיבלתי מרשם לריטלין 10 מידי יום.

אין לי מושג...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות