חזרה לשגרה אחרי ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/02/2023 | 19:16 | מאת: שימי

שלום, לפני 8 ימים עברתי ניתוח כריתת טחורים, יש עדיין כאבים חזקים לאחר יציאות למרות שלוקח נורמלקס ופרפין, גם יש דימום. מתי חוזרים לתפקד באופן תקין ללא כאבים ביציאות? כמו כן כמה זמן צפויי עד שהתפרים יורדים? תודה

עליך להפנות השאלה לרופא המנתח, כי הוא יודע בדיוק מה נעשה בניתוח. ניתוח טחורים הוא כואב מאד בין שבוע לשבועיים אחרי הניתוח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות