ניתוח פיסורה - החלמה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/02/2023 | 14:19 | מאת: טל

היי דר ביצעתי ניתוח פיסורה ספינקטורוטומיה אנאלית ב14.2 . ניתוח עבור פיסורה קדמית ואחורית מידאנית. מרבית התפרים נמסו אך עדיין נשארו חלק. יש באזור ספק חצקון ספק פצע עם ראש מוגלית שהרופאה משפחה הנחתה למרוח עליו סינטומצין אך כבר כמה ימים שגם אם מתפוצץ עדיין חוזר. יש הפרשות עדיין בטוסיק וכאבים. כמה זמן אחרי ניתוח עוד תקין שיהיו כאבים? צריך לגשת לבדיקה חוזרת עבור הפצע שמע הוא לא חצקון אלא משהו אחר? תודה

מכיון שיש עדיין סבל ופצע שלא החלים אני ממליץ לפנות לבדיקה אצל הרופא המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות