ניתוח פיסורה אחורית וקדמית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/02/2023 | 22:17 | מאת: עדן

היי עברתי ניתוח פיסורה לפני כשבועיים חתך היה לי 2 פצעים של פיסורה באבחון ועדיין יש לי כאבים ביציאות ואחריהם ושאני יושבת אני מרגישה נפיחות כמה פצעים פנימיים כזו מה זה יכול להיות ? מפחדת נורא אני עושה אבטיות והנפחיות הפנימית עדיין נוכחת למרות משהו? בנוסף לוקחת מרכחי יציאות

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית וללא מידע על איך בוצע הניתוח שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות