חוקן לעומת נר גליצרין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/02/2023 | 01:48 | מאת: מיכל

שלום יש לי פיסורה לעיתים יש לי עצירות קשה למרות שאני לוקחת נורמלקס ושמן פרפין והרבה סיבים ומים. רופא גסטרו אמר שאם זה פעם בכמה חודשים וזה ממשיך מאיזה שבוע אפשר לעשות חוקן או נרות גליצרין. מה אני עכשיו עם פחות תופעות לוואי או השפעה בימים שאחרי על המעי? חוקן או נרות גליצרין? תודה רבה

השאלה אינה מובנת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות