שעירה הפוכה ניקוז אבצס בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/02/2023 | 17:34 | מאת: ניקוז בעצם הזנב

אני מנגבת די חזק לאחר יציאה ואני יושבת על כיסא כזה קש מסולסל והוא די קשה אני מרגישה שקשה לי לשבת טלא נעים ומציק אולי יצא לי טחורים? עשיתי ניקוז לפני שבוע וחצי אבל אמרו שהמקום סגור לפני כמה ימים מפחדת שלא נפתח או החמיר לי בעצם הזנב למרות שכואב לי לשבת על הישבן האם אני צריכה להיות מודאגת?

פני לבקורת אצל המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות