יציאות רבות במהלך היום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/02/2023 | 22:17 | מאת: לילית

שלום, יש דבר שקצת מטריד - יציאות בהמשכים לאורך כל היום. זה לא שלשול, דווקא יציאות של כדורים מוצקים, אבל אני לא יושבת הרבה בשירותים (מניחה שזה גם לא ישנה), וכך אני יכולה ללכת בהמשכים לשירותים כמה פעמים רצוף, ולפעמים לאורך כל היום. לעיתים יש כמות של 'כדורים' בפעם אחת, בדר"כ אם אכלתי ארוחה גדולה, אבל בדר"כ לאורך כל היום. אולי יש לציין שאני אוכלת כמויות קטנות בהמשכים לאורך כל היום, ואולי זה קשור, אבל לא בטוחה שממש. בנוסף יש לי קצת טחורים פנימיים וחיצוניים ברמה נמוכה, לא מדממים ולא כואבים. מה דעתכם? האם עניין ההתפנות התכופה הוא תקין? תודה

קשה לענות על השאלה ללא הכירות עם המטופל/ת וללא בדיקה גופנית. פני לבדיקה וייעוץ אצל רופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות