גרד בפי הטבעת 3 שאלות ברשותך

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/02/2023 | 17:38 | מאת: דניאל

דוקטור נכבד 1.האם ישנו קשר בין גרד ותחושת שריפה בפי הטבעת לדליפת צואה מסויימת? 2. איזה סבון מומלץ לניקוי פי הטבעת כך שלא ישפיע על הגירוד. 3.איזו משחה שאינה סטרואידיאלית מומלצת להקלה על תסמיני גירוד ושריפה. חן חן לך

דליפת צואה גורמת לגירוי בעור. אין צורך בסבון מיוחד. ניתן להשתמש,בכל משחה שומנית כדי ליצור שכבת הגנה על העור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות