לאחר קולנוסקופיה תחושת צורך להתפנות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/02/2023 | 02:42 | מאת: אלי

שלום רב עברתי 3 פעמים קולו בדיקות תקינות מעבר לזה שנצפו טחורים פנימים יציאות סדירות רק שאלה קטנה.בעיה בהתרוקנות זא שבפעם אחת לחיצה .וכבר פעם שניה לא מנסה אפילו כי חא יוצא התחושה והרגשה רעה לקראת הערב מרגיש כמו מלאות ברקטום כאילו צורך להתפנות הרגשה לא נעימה בכלל יכול להיות צניחת רקטום? או נזק מהקולו?עברתי סיטי אחרי הקולו מה הכיון הנכון .ואיזה בדיקה לבקש תודה רבה

אתה מתאר סוג של הפרעה תפקודית. פנה לפרוקטולוגהלבדיקה וייעוץ. תופנה לבדיקת לחצים (מנומטריה רקטלית)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות