פיסורהלללללללללללללללללחחחחחחחחחחחחצחצ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/02/2023 | 12:50 | מאת: נעמי

אובחן לי פיסורה קבלתי משחת אנטרולין ו רקטוגיק.הבעיה שיש לי גזים או יציאות או לתת שתן ואז רוחצת המקום והמשחות נשטפות. מה ניתן לעשות? אנטרולין מותר למרוח רק 4 פעמים ורקטוגיק פעמיים אז אם נשטף ניתן למרוח שוב עד שעה מהשטיפה או ניתן יותר פעמים למרוח אם נשטף תודה

אפשר להשתמש באנטרולין או רקטוגסיק, אין צורך להשתמש בשתיהן... את האנטרולין יש למרוח סביב פי הטבעת, 4 פעמים ביום ולעסות כדי שתספג היטב בעור. שטיפה אחכ אינה פוגמת. את הרקטוגסיק יש להחדיר לפי הטבעת פעמיים ביום. גם כאן אין הפרעה מהשטיפה...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות