צריבה וכאב ברקטום מצד שמאל ביציאה ואחריו

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/02/2023 | 09:51 | מאת: יעל

שלום לדר אני מיואשת כל פרוקטולוג אומר משהו אחר כמה אמרו פיסורה משחות אנטרולין ורקטוגסיק לא עוזרות לצריבה אחת אמרה צניחת רקטום בינונית הלכתי לפרוקטולוג עבור בוטוקס טען שאין פיסורה רק דלקת בעור וטחורים פנימייים קטנים הבדיקה כאבה מאוד נתן לי דרמקומבין ונרות פרוקטוגליבונל לא עוזרים ויש לי ביציאות כאילו מעצור בצד שמאל ברקטום ואחכ צורב כל הזמן ביציאה לא ניתן לנגב כל הזמן יש כאילו הפרשה צהובה

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות