תוצאות mri אגני………….

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/02/2023 | 23:44 | מאת: שלי

שלום אני בחורה בת 38, ילדתי לפני 9 חודשים ומזה כשנתיים יש לי כאבים במותן ובג התחתון ומזה כמה שנים כאבי בטן. לפני שבוע עשיתי mri אגן ובתוצאות נכתב שבלולאות המעי והרקטום ישנו תהליך אובלי מוגדר היטב. ובסיכום נכתב שישנו תהליך רטרו רקטלי לא האדרתי, יתכן ציסטה התפתחותית או rectal duplication cyst. אני מאד ליוצה אשמח להסבר מה זה אומר? תודה רב.

מדובר בממצא אקראחי של משהו מולד. פני להמשך ייעוץ וטיפול אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות