לאחר ניקוז מורסה כדי שלא יזדהם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/02/2023 | 22:34 | מאת: פרלה

דלקתית לאחר כל יציאה חייב לשטוף עם מים וסבון ? סליחה על השאלה...

השאלה לא ברורה.

08/02/2023 | 12:14 | מאת: פרלה

סליחה דוקטור אסביר את עצמי שוב אני לאחר ניקוז אבצס בעצם הזנב האם אחרי כל יציאה שהולכים לשירותים לא שתן צריך לשטוף עם מים וסבון שהמקום לא יזדהם? כי אתמול עשיתי אמבטיות ומקלחת אבל בלילה היה לי יציאה אז לא שטפתי אחרי זה רק עם מגבונים

אין קשר בין אבצס באזור עצם הזנב ליציאה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות