עשו לי ניקוז בבית חולים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/02/2023 | 16:08 | מאת: מורסה דלקתית באיזור עצם הזנב

של אבצס בעצם הזנב רשמו לי לקבוע תור לבית חולים בשאלה של כריתת סינוס פלונדיאלי האם אחרי שניקזו לי וכאב לי במצב כזה חייב לעשות ניתוח להוצאתו? או שיש מקרים שעןבר לבד כי לקחתי אנטיביוטיקה עכשיו

הניקוז הינו חלק מהטיפול בזיהום. כשהדלקת חולפת יש צורך בניתוח לכריתת הסינוס בשלמותו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות