כאב עז בפי הטבעת ,פיסורה וטחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/02/2023 | 17:20 | מאת: נטלי

שלום דר', אני אנסה לתמצת את מה שיש לי לפני שנה גילו שיש לי חשד לדלקת קרוהן לאחר טיפול אלטרנטיבי בעצירות כרונית יש רגיעה ובדיקת קלפרוטקטין 14 שזה הרגיעה, סובלת מכאבי פיסורה ובזמן האחרון כאב טחורים ,במסע טיפולים של אנטרולין ורקטוצורין לאחר ביקור של כירורגיה קולורקטלית הרופא טוענת שאין לי כלום ואני לא מבינה איך יכול להיות שאין לי כלום ממה הכאב הזה?! משהו לא הגיוני האם יש כאב שדומה לפיסורה ונראה כמו טחור אבל לא נקרא בשמות האלה אני פשוט חסרת אונים .

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות