ניצוח להסרת שיערה הפוכה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/01/2023 | 17:20 | מאת: מיכאל

אהלן לפני כן כ8 שנים היה לי ציסטה שהזדהמה והיה צורך בניתוח חירום לנקז אותה , הרופא אז המליץ לא לעשות ניתוח להסירה. מאז סבלתי באותו כבר מכאבים שהלכו וחזרו , לפני שבועיים בערך הכאבים חזרו בצורה הרבה יותר חזקה הלכתי למומחה שממליץ להסירה . השאלה שלי היא כזו באיזה דרך מומלץ להסיר ציסטה פילונדרלית וכמה זמן החלמה בדרך זה לוקח?

ציסטה פילונידלית מומלץ להסיר כדי למנוע דלקות חוזרות. ההסרה היא בניתוח. המנתח יסביר לך על השיטה בה הוא מבצע הניתוח

18/01/2023 | 23:26 | מאת: מיכאל

האם אבל יש זמן החלמה ממוצע ? כמה שבועות ?

בין שבוע לשבועיים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות