קולונוסקופיה וטחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/01/2023 | 10:10 | מאת: ירון

שלום דוקטור הייתי אצל פרקטולוג בעקבות דימומים קלים בעת ניגוב מדי פעם (תקופות בלי כלום ותקופות שכן) בנוחיות, הפרקטולוג איבחן טחורים די גדולים וביצע קשירה לאחר מכן שלח אותי לרופאת גסטרו שביקשה שאבצע קולונוסקופיה לשלול משהו אחר , ראוי לציין שהייתי רואה דימום רק שהם מתנפחים לאחר יציאה וקצת שורף, מלבד פעם אחת שראיתי דימום בניגוב ללא כאב או נפיחות והיום כבר חודשיים בלי דימום האם אני חייב לבצע את הבדיקה של הקולונוסקופיה? ( לפני 7 שנים ביצעתי קולונוסקופיה + גסטרו בגלל ירידה במשקל ויצאה תקין אשמח לתגובה(אין עבר משפחתי) הוסף תגובה

לא נראה שיש צורך בבדיקת הקולונוסקופיה. בכל מקרה התייעץ עם הרופא המכיר אותך והמליץ על הקולונוסקופיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות