שאלה לגבי פיסטולה טרנספינקטרית. תוצאת אמ אר אי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/01/2023 | 22:40 | מאת: עינב

היי לאחר ניקוז מורסה נוצרה פיסטולה . היום קיבלתי את תוצאות האמ אר אי . מה הן אומרות? מה דרך הטיפול במקרה כזה? האם מעורבים סוגרים? פיסטולה טרנספינקטרית בשעה 1, עם מהלך אחורי שטחי תת עורי צמוד לשינוץ האינטרגלוטאלי משמאל. ללא עדות לקולקציה לאורך הפיסטולה, ללא האדרה חריגה.

את צריכה לעבור ניתוח לפיסטולה. רק בניתוח ניתן לדעת באיזו מידה יש מעורבות של הסוגרים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות