פגיעה בסוגר?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/01/2023 | 18:00 | מאת: ניר

שלום בהמשך לשאלה לגבי שימוש בנר אקמול. אמרה לי פיזיותרפיסטית שלדעתה שימוש בנר אקמול לאורך זמן פוגע בסוגר של פי הטבעת כי זה לא דרך הטבע להכניס לשם משהו. היות ויש לי קושי עם בליעת כדור רציתי לדעת אם נניח אחת לשבועיים שלושה מכניס נר אקמול אחד ונניח לעתים רחוקות בזמן מאורע חום לוקח במשך יום יומיים איזה 4-5 נרות אקמול ( כל פעם אחד ) האם היקפים כאלה עלולים לפגוע בסוגר? כך שעם הזמן יהיה לי בעיה עם הסוגר? תודה רבה

לא פוגע בסוגר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות