שימוש בנר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/01/2023 | 18:47 | מאת: גלעד

שלום. בן 53 רזה. יש באחרונה לפעמים בעיות בבליעה בוושט ולכן נמנע מבליעת כדורים. הנושא בבירור גסטרו. חשד לבעיית תנועתיות בוושט-קיבה. לפני כשבוע וחצי הייתי חולה בוירוס עם חום גבוה 39.5 והייתי חייב להוריד את החום אז לקחתי כל 5 שעות נר אקמול 500 מג. סהכ כ 6 נרות ביומיים. מאז עבר שבוע וסובל משתי תופעות 1. בכל יציאה ההתרוקנות קצת חלקית ( חלק קטן נשאר בסוף ולא יוצא ונשאר ברקטום ). זאת תופעה שיש לי כבר כשנה אבל רק לעתים ובשבוע האחרון כל יום. 2. כאבי בטן שמאל תחתונה . שאלה 1. האם הכנסה של נר אקמול בצורה תקינה וזהירה יכולה לפגוע ברקטום ובהתרוקנות? 2. האם הנר מגיע לתחתית המעי הגס הסיגמואיד? ואולי הנר אקמול עורר דלקת כלשהיא במעי הגס ובגלל זה כבר שבוע כאבי בטן? תודה רבה

הנר אינו פוגע ברקטום. אינו מגיע לאזור הרקטוסיגמה. לא אמור לעורר דלקת ברירית המעי

03/01/2023 | 19:55 | מאת: גלעד

תודה רבה!! אם כך אם יש התרוקנות פחות טובה לא סביר שזה מנרות אקמול?

לא בגלל הנרות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות