הסננת שומן במרזב השמאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/01/2023 | 16:43 | מאת: מיטל

שלום רב , ילדתי לפני כמעט חצי שנה ,כאשר אחרי הלידה התחילו לי כאבים בצד שמאל מתחת לצלעות בבטן לאחר בדיקות של אולטרסאונד וסיטי היה ממצא של הסננת שומן מינימאלית במרזב השמאלי מתחת לטחול. האם זה מסוכן ומה צריך לעשות בהמשך?

הממצא המתואר בבדיקה הוא חסר משמעות וכנראה אינו קשור לתלונה. צריך למצוא את הסיבה האמיתית לתלונותייך ולטפל בהתאם לאבחנה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות