חיידק הקמפילובקטר במעיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/12/2022 | 10:08 | מאת: אוראל

שלום דר'. בתחילת השבוע נתקפתי בכאבים עזים בבטן ושלשולים, ואחרי בדיקה גיליתי שמדובר בחיידק הקמפילובקטר. עד שהגיעו תוצאות הבדיקה הכאבים בבטן פחתו משמעותית, הן מבחינת כאב והן מבחינת תכיפות הופעתם, כנ"ל לגבי השלשולים. לא יצא לי לדבר עם הרופאה שלי, אבל היא רשמה לי כדורי ציפרופלקסאצין 750 מ"ג לטיפול. קניתי את הכדורים ופשוט הזדעזעתי מתופעות הלוואי. אם התסמינים כבר דועכים וכמעט נעלמים, אני עדיין צריכה לקחת את הכדורים? אם לא אקח, החיידק ישאר במערכת או שהוא פשוט נעלם? תודה רבה :)

אנא הפני השאלה למומחה במחלות זיהומיות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות