נפיחות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/06/2008 | 16:55 | מאת: מודאגת

שלום רב ד"ר פרסון בנימין, הנני בת 37 ואני חולה בשפעת עם חום, כמו כן יש לי קנדידה בנרתיק באופן כרוני (איני מקפידה על תזונה מונעת קנדידה) . היום גיליתי שבפי הטבעת יש לי שני גושים כהים סגלגלים בגודל של כ-1.5-2 ס"מ כל אחד - עלי לציין שאין לי כל בעיות ביציאות וכמו כן אין לי כאבים במגע בפי הטבעת - מה משמעות גושים אלו יכולה לרמז ? מודאגת מאוד, תודה מראש

09/06/2008 | 21:07 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום למודאגת, נשמע כמו טחורים חיצוניים. זה בד"כ חולף לבד עם עזרה של אמבטיות ישיבה , שתיה מרובה וטיפול נגד כאבים לפי הצורך. ליתר בטחון, הייתי ממליץ להיבדק ע"י פרוקטולוג, אך יש סיכוי שעד שתגיעי אליו המצב כבר יחלוף או ישתפר מאוד.

22/07/2008 | 19:02 | מאת: אבי

שלום אני מרגיש שיש לי היצרות בתוך פי הטבעת וזה גורם לי למתן צועה לא מושלם בנוסף נפיחות בבטן אבקש לדעת מה זה יכול ליהיות תודה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות