התכווצויות חדות מאזור הטבור ועד מעל הבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/12/2022 | 07:20 | מאת: אוראל

שלום דר'. לפני כיומיים, אחרי האוכל, התחילו לי התכווצויות חדות מאוד באזור הטבור ועד מעל הבטן התחתונה. הכאבים נמשכים כדקה והם כל כך חזקים (כמעט ברמת התעלפות) שאיני מצליחה לישון או לאכול או בכלל לתפקד. בנוסף, יש גם שילשולים קצת ריריים, ללא חום, ללא הקאות או צמרמורות. ניגשתי לרופא, נתן לי ספסמלגין ואמר שההנחה היא שזה כנראה וירוס או קלקול קיבה עקב משהו שאכלתי (ציינתי בפניו שלא אכלתי משהו חדש או אוכל מבחוץ, אלא אוכל ביתי טרי.), וניתנה הפניה לבדיקת צואה. חייבת לציין שכבר היה לי וירוס בעבר, אבל אף פעם, בכל שנות חיי, לא חשתי כאב עז כמו זה! לתחושתי, זה לא אף אחד מהדברים שהרופא ציין. אשמח לשמוע את חוות דעתך.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות