עצירות חסימתית ..כרונית...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/12/2022 | 02:19 | מאת: עדי

שלום ד"ר . אני כבר למעלה מ 6 שנים סובלת מעצירות.. בצעתי בדיקות שונות. בינהם הייתי אצל אורגניקולוג - נמצא רקטוצלה ואנטרוצלה ברמה נמוכה. ואניזמוס. בבדיקת דפןקוגרפיה לפניי 3 שנים נמצא רקטוצלה -בינונית. והתפשלות אנרקוטלית- לא חסימתית. מה זה אומר ? ומה צריך לעשות ? אמרו שיעלו את המקרה שלי לדיון.. אבל בינתיים- אני מתוסכלת ממש. האם נתקלת בגילי באבחנה של התפשלות ? ומתי מחליטים לטפל ? האם יש סיכוי שזה קשור לאנדומטריןזיס שאני מאובחנת כבר 9 שנים .? הידבקויות ? אודה למענה.

הממצאים המתוארים בבדיקה הם שכיחים וקרוב לודאי שזו לא סיבת העצירות. צריך להמתין לתוצאת הדיון.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות