שאלה נוספת בנוגע לטיפול

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/12/2022 | 15:40 | מאת: מאי

שבת שלום דוקטור שוב אני מזכירה את המקרה שלי לפני כ9 שבועות עברתי ניתוח חירום עקב פרפורציה ופריטוניטיס במעי כתוצאה מדיברקוליטיס בוצע שטיפות וניקוז הדלקת מתוכנן ניתוח אלקטיבי לכריתת הסיגמואיד ברגע שיתאפשר עדיין כאבי בטן תחתונה לסירוגין אך בשיפור ממה שהיה מדדי דלקת תקינים בסיטי בטן חוזר לפני חודש נרשם "בקצה של סעיף שהיה מודלק מודגם תהליך רקמתי בין לולאות מעי דק בקוטר של 2.5 *2.3 ככל הנראה מדובר בשארית של פלגמון" האם זה שהתחלתי לקחת טיפול אנטיביוטי לשבוע ציפרודקס 1000 מג ליום פלאגיל 1500 מג ליום יכול לעזור לממצא זה להיספג ? הסיבה שהתחלתי לקחת כאבים בבטן תחתונה וצד שמאל ניסיתי לורימקס ליומיים ללא הטבה אז הטיפול הוחלף האם יש צורך לקחת טיפול זה גם שמדדי הדלקת תקינים ? האם ניתן לבצע קולונוסקפיה תחת טיפול תרופתי הנ"ל ותחת הפלגמון המתואר בתוצאות הסיטי ? אודה לך אם תוכל לעזור לי בהכוונה המתאימה כפי שאתה מכיר תודה רבה על המענה

עניתי כבר בהרחבה. לא יכול להוסיף מבלי להכיר המקרה ובלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות