פי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/12/2022 | 11:08 | מאת: ליאת

שלום בגלל עצירות אני משתמשת בנורמלקס שגורם ליציאות רכות נמרחות. רציתי לשאול לגבי ניקוי במקלחת. 1. האם מותר לשים סבון רחצה רגיל על פי הטבעת? או שזה מזיק? 2. לאחר שסיבנתי את פי הטבעת בסבון רחצה אני מפסקת קצת את הישבן ומשפריצה את ראש המקלחת לכיוון פי הטבעת כדי שיתנקה. כמובן שחלק משפריץ מסביב וחלק נכנס פנימה. האם זה מזיק לפי הטבעת? ואם מזיק אז איך רצוי לנקות? תודה רבה

יכולה לנקות בכל דרך שמתאימה לך. אין בזה שום נזק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות