סובלת אשמח לעזרה!!

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/12/2022 | 04:18 | מאת: אנונימית

שלום, לפני חודש ילדתי בקיסרי שאחריו שבועיים לא היתה יציאה. אחרי שבועיים הכניסו לי בבית חולים נר גליצרין וכך היתה יציאה גדוחה מאוד. מאז הפעם ההיא כל יציאה מלווה בכאב חזק מאוד והרבה דם (ממשיכה לשים גליצרין כדי לרכך). כל יציאה כואב ברמות שלא הכרתי כאילו חותכים אותי. עכשיו קמתי משינה מכאב. אני שמה נרות פרוקטוגליבנול שאולי מרגיעים אבל עדיין מרגישה רע. מה עוד אפשר לעשות כדי להקל? נשמע טחורים? כמה דברים נוספים.. 1) כמה ימים לפני הלידה שברתי את הפיקה ולכן אני מגובסת מכף הרגל עד מעל הברך ועל כסא גלגלים וכמעט לא ניידת. לכן קשה לי להגיע לרופא ובטח יהיה לי קשה גם להבדק, לא יכולה לעלות למיטה ולא לקפל את הברך. 2) בנוסף לכאבים בפי הטבעת יש לי כאבים חזקים בצד ימין של הטבור. 3) יש לי גם דלקת בשלפוחית השתן שהתחילה לפני שבועיים ואני עדיין בלי טיפול אנטיביוטי (היה לי פעמיים אצירת שתן בחודש האחרון והכניסו לי קטטרים- לא היה לי אצירות שתן לפני). גם זה בכל השתנה כאבים חזקים בבטן תחתונה בלי תחושת שריפה/צריבה. 4) אתמול קרה דבר מוזר שכשהוצאתי צואה בשירותים (שמתי גליצרין) פתאום בו"ז יצא לי המון שתן בלי שהרגשתי צורך להשתין, מהלחיצות של הצואה. כאילו נפתח פקק שהיה סתום. משהו מוזר נוסף הוא שהשתנתי על עצמי בלילה. פתאום לא היתה לי יכולת להתאפק! אודה לעצות שלך איך להקל על המצב שלי. מהטבור ומטה הגוף שלי סובל!!!

את חייבת להבדק בהקדם אצל כירורג. אם לא ניתן להגיע לבדיקה, בקשי מרופאך שיפנה אותך לחדר מיון

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות