קלקול קיבה או שמא בעיה בבלוטות?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/12/2022 | 19:38 | מאת: ישראל

לפני זמן קיבלתי באופן פתאומי קלקול קיבה חריף לכמה שבועות [יתכן ואכלתי משהו מקולקל], אלא שבמהלכן התנפחו לי הבלוטות לימפה שבצידי הצוואר לכמה ימים, ויום אחד חשתי ליחה חזקה ויצא בה דם קרוש [סגול כזה], ואז חזרו הבלוטות לגודלן הטבעי, וכעבור יום גם הקיבה חזרה קצת לעצמה. בנוסף באותם שבועות היו לי דפיקות לב חזקות שלא כרגיל. מה פירוש? אודה לך מאד להבין את זה. אציין שבדיקות יצאו כולן תקינות כולל ב.התריס

מהתיאור נראה שחלית במחלה וירלית שגרמה לכל התופעות שציינת. פנה לרופא המשפחה

14/12/2022 | 18:28 | מאת: ישראל

האם כיון שתוצאות בדיק"ד כולן תקינות, אני יכול לשער שהקיבה בריאה לגמרי? תודה מראש

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות