קולונסקופיה בדיקה ...

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/12/2022 | 22:36 | מאת: עדן

אני בת 30 יש לי בחודשים האחרונים קושי ביציאות ועצירות יוצא מצב שאני ממש צריכה חהתפנות ולא מצליחה יוצא מזה שזה עושה לי כאבי בטן וכאבים בפי הטבעת מרגישה שצואה עומדת לצאת אך לא יוצאת ולפעמים צריכה לעזור עם היד וללכת כמה פעמים לשירותים סליחה על התיאור הייתי אצל רופא משפחה רשם לי הפניה לדיאטנית והפניה לקלונסקופיה האם באמת יש צורך בקלנוסקופיה ? אני בחורה צעירה לא כדאי קודם ללכת לבדיקה אצל פרוקטולוג ? נראה למ שכל מה שיש לי זה פיסורה ויציאות קשות שמה שעוזר להן זה תזונה כי שאני מקפידה על תזונה עם סיבים היציאות פחות קשות אבל עדיין יש קצת כאבים בעת יציאות השאלה אם לעשות קןלונסקופיה ? כי זה נראה לי לא קשור תודה

פני לבדיקת פרוקטולוג

12/12/2022 | 16:31 | מאת: עדן

לבקש מהרופא הפניה לפרוקטולוג ?

כן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות