ירידה משעותית בברזל בדיקות דם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/12/2022 | 20:22 | מאת: אנה

שלום רב, אני בת 36 בריאה בדרך כלל, לא לוקחת תרופות. לפני 5 ימים הרגשתי בחילות במהלך היום וכאבי גרון.הלכתי לישון והתעוררתי מהבחילה ופחדתי שלא אקיא.התיישבתי והתחלתי להרגיש זיעה קרה, היה לי מאוד קר,רציתי לקום לקחת כוס מיים והיתה לי חוךשה נוראית לא הצלחתי לעמוד.התקשרתי למדא באו ומדדו לי לחץ דם שיהיה תקין.מכיוון שהרגשתי יותר טוב הלכתי לישון ןלמחרת הלכתי לעשות בדיקות דם.קיבלתי תשובות והברזל שלי 40!!לםני חודש וחצי היה לי 100.ההמוגלובין 15.הרופא אמר שיש עוד כל מיניי דברים כאילו שיש לי מחלת חום או משהו..לא היה לי חום רק כאב גרון.עשיתי בדיקת דם סמוי בצואה שיצא תקין.הרופא אומר שעדיין יכול להיות דימום במערכת עיכול למרות שיצא שהבדיקת צואה תקינה.מה אליי לעשות ? איזה בדיקות? אני ממש לחוצה.הזיעה הקרה יכול להיות כתוצאה של ירידה בברזל? האם יכול להיות שיש דיצום במערכת העיכול למרות שהבדיקה צואה תקינה? המון תודה וסליחה שכתבתי כל כך הרבה

אם לא ראית דם בצואה ובדיקת דם סמוי שלילית -אין לך דימום למערכת העיכול. תמשיכי בירור אצל רופא המשפחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות