משחת אנטרולין איך להשתמש?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/12/2022 | 08:37 | מאת: נעמי

שלום לדר לא ענית לי אני לא יודעת איך לעשות מורחת משחת אנטרולין מותר רק 4 פעמים ויש לי יציאות רבות מהמשלשלים אז צריך לשטוף וגם גזים אינסופיים וגם צריך לתת שתן אז מה ניתן לעשות למרוח כל פעם מחדש או למרוח במקומו משחת וזלין? הצריבה קשה מאוד כל הזמן אנטרולין אמור להפסיק הצריבה? בתודה

את האנטרולין יש למרוח 4 פעמים ביום. ניתן למרוח וזלין או כל תכשיר בנוסף. הצריבה היא כנראה בשל הפיסורה והיא תשתפר כשהפסיורה תתחיל להחלים. קשה לומר מעבר לכך ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות