אחרי ניתוח פיסטולה ,טחורים ,פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/12/2022 | 17:02 | מאת: Ronen

שלום רב ,. מחודש 2.2022 אובחנתי עם מורסה 4סמ צילום אולט..לאחר התעקשות עברתי mri וקולנוסקפיה תקינה .mri פיסטולה מורכבת .בוצע 7.9.22ניתוח פיסטולה חוט סיטון ,פיסורה וטחורים .אחרי mri חודש 1.11.22עדיין םיסטולה קיימת ,בםועל הםרשות קימות )מובן שזה תפקיד החוט לדאוג ליציאות.אך סובל מדימומים והםרשות בהליכה קצרה .חייב לרוץ לשירותים רוב היום ולא שולט על יציאת גזים .המנתח טוען שזה תקין ,הסגרים תקינים ללא בדיקת trusאו מנמוטריה חוץ מאבצס שנוקז לא מרגיש שיפור נהפוכו . מה ניתן לעשות .מעבר לזה שרק מעניקין לי כעת אנטיביטיקה

לא ניתן לענות או לייעץ ללא הכרת המטופל ובדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות