צריבה חזקה ברקטום ללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/12/2022 | 16:00 | מאת: נעמי

שלום לדר אובחנה לי פיסורה קבלתי אנטרולין לא עוזר יש לי צריבה חזקה ברקטום מה ניתן לעשות? כל הזמן גזים שצורבים וכל יציאה צורבת בלי הפסקה יש צריבה רק בישיבה אין צריבה מה לקחת נגד הצריבה הזאת? אין לי חיים לוקחת משלשלים בשל עצירות כרונית רזולור 2 מג ולקסין פורטה 2 קפסולות ועדיין יש עצירות וצריכה להתאמץ שגם פוגע בפיסורה צריכה להשתמש בחוקן שגם פוגע בפיסורה

הכאב והצריבה הם בשל הפיסורה. אם הפיסורה לא החלימה בטיפול התרופתי יש לשקול ניתוח לפיסורה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות