עצירות אי יכולת להתפנות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/12/2022 | 19:07 | מאת: עדן

הי יש לי בעיה תקופה ארוכה שאני לא מצליחה להתפנות ללחוץ וחוקח לי הרבנ זמן לפעמים כמה ימים עד שאני כן מצליחה שמתי לב שאני מקפידה רק לחם מלא ותזונה בריאה ירקות פירות אין לי את זה אבל אם יצא שאכלתי קצת לחם לבן ולא בריא זה חוזר כל כמה שבועות זה קורה לי כבר כמה חודשים לא יודעת מה צריכ. לעשות כבר הייץי כמה פעמים בביקור רופא משפחה כל פעם רשם לי כדורים לעצירות משחות וזה שוב חוזר

05/12/2022 | 19:08 | מאת: עדן

כל המצב הזה גם עושה לי כאבי בטן גזים ולפעמים כאבים בפי הטבעת

שיעשו לך בדיקה לרגישות לגלוטן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות