משחה להקלה על כאבי טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/12/2022 | 11:22 | מאת: בני

שלום דוקטור יקר.. חזרתי לארץ לפני שבוע ויש לי כאבים לאחר יציאה..ניסיתי פרפרשיין h,רקטוצורין..האם פרוקטו גליבנול יעיל יותר נגד כאבים? המון תודה

צריך להבדק כדי לאבחן את סיבת הכאב ובהתאם לתת טיפול מתאים לבעיה

05/12/2022 | 16:34 | מאת: בני

תודה..יש לי תור אצלך בתחילת החודש הבא..היום רופא המשפחה בדק ונתן לי משחת אפלומיצין ואנטרולין..עד שאגיע לביקור אצלך האם המשחות האלו יעזרו בהקלה?. המון תודה

הכל תלוי בסיבת הכאב...

05/12/2022 | 16:46 | מאת: בני

לא נימצאו סימנים לדלקת או אבסס..טחורים מוגדלים ונפוחים שגורמים לכאב ואי נוחות.. תודה רבה רבה

05/12/2022 | 17:19 | מאת: בני

אבקש סליחה מראש על הנודניקיות..האם ניתן להשתמש באפלומיצין ואנטרולין להרגעת הכאבים. שוב סליחה והמון תודה.

לא ניתן להמליץ על טיפול ללא אבחנה... אתה יכןל לנסות. נזק לא ייגרם

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות