גזים טחורים ולחץ בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/12/2022 | 23:34 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 51 בשנה האחרונה סובלת מאוד מאוד מגזים נפיחות בבטן החלפתי תזונה יחד עם דיאטנית הורדתי גלוטן ולקטוז יש שיפור ניכר אבל עדיין יש ימים שאין לי שליטה על הגזים וכאביי הבטן חזקים לא נעים לי ברח לי כמה פעמים גזים ליד אנשים הייתי נבוכה מאוד אני ממש פוחדת לאכול פוחדת להיות בסביבת אנשים מהחשש ששוב יברח לי בימים האחרונים הטחורים כואבים לי מאוד לוחץ לי בפי הטבעת אני לוקחת פרוביוטיקה קל בטן קרבוסילן ובכל זאת יש ימים שאני משתגעת מה עושים עם המבוכה שבורח ? עם האי נוחות של הבטן אשמח לעזרה תודה מראש

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות